Halfopen nieuwbouwwoning te Hechtel-Eksel


In de Lommelsebaan te Hechtel-Eksel bouwt BEVA bvba binnenkort een ruime en comfortabele tweewoonst.

Ligging en omgeving


Halfopen nieuwbouw woningen

In de Lommelsebaan te Hechtel-Eksel bouwen wij binnenkort een ruime en comfortabele tweewoonst. Met de natuur van bosland bijna letterlijk in je achtertuin en een goede verbinding door de invalsweg A24 en gelegen op een boogscheut van het centrum van Hechtel voldoet deze woning aan alle wensen.De toekomstige woningen in rustieke Beerse stijl hebben een meer dan gemiddelde bruto-oppervlakte van 170 m2.

Langs de voordeur kan je gasten ontvangen via de inkomhal die ruimte biedt voor een vestiaire en de tellerkast. In de inkomhal bevindt zich een apart toilet. Vanuit de inkomhal betreed je de leefruimte met de zitruimte aan de voorkant. Door de open eetruimte kijk je tot op het einde van de tuin door het schuifraam in de achtergevel. Een tuinmuur op de scheiding garandeert je privacy op jouw terras, waar je kan genieten van de namiddag avondzon. De ruime keuken waar voldoende plaats is voor een mooi eiland vormt een L met de leefruimte. Aansluitend aan de keuken is een berging voorzien voor de voorraad. Deze berging biedt voldoende ruimte om ook wasmachine, droogkast en diepvries te plaatsen.

Tussen de berging en de inkomhal is een open trap naar het verdiep voorzien.
Op het 1e verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers voorzien , een aparte ruimte voor een nachttoilet en een badkamer waar ruimte is voor een bad, inloopdouche en een dubbele wastafel met meubel.

Casco oplevering,
afgewerkt tot chape en pleisterwerken of
volledig afgewerkt.

Casco oplevering:

Iedere eigenaar is zelf verantwoordelijk voor de werken binnen zijn eigen woning. Dit concept biedt de mogelijkheid om een inrichting naar ieders smaak en budget te realiseren. Mede door dit concept krijgt u de kans om de woning te verwerven aan een prijs welke beduidend véél goedkoper is dan wanneer u een soortgelijke kant en klaar afgewerkt woning koopt.

We spreken dan over besparingen van 50.000€ en meer, zelfs wanneer u alle werken uitbesteedt!

Afgewerkt tot chape en pleisterwerken:

De afwerking en inrichting van een appartement is iets heel persoonlijks. Daarom heeft de bouwheer beslist de volledige vrije keuze bij de koper te laten. De appartementen worden bijgevolg gechaped en gepleisterd opgeleverd. De binnenafwerking is dus niet voorzien. U staat als koper zelf in voor de vloeren, binnendeuren, keuken en het sanitair.

De bouwheer voorziet uiteraard wel de leidingen voor koud en warm water. Ook worden de appartementen voorzien van centrale verwarming op aardgas en is de elektriciteit inbegrepen in de vermelde prijzen. In de prijs is ook een installatie zonnepanelen voorzien van minimum 1500 wp.

Volledig afgewerkt:

U heeft als koper de mogelijkheid om de woning volledig naar eigen smaak in te richten.
Zo worden er ruime budgetten voorzien, waarmee u zelf de keuken, deuren, sanitair en tegels kan gaan kiezen. Ook worden al de technieken door de bouwheer voorzien zoals ventilatie, elektriciteit, waterleidingen, verwarming,…
In de prijs is ook een installatie zonnepanelen voorzien van minimum 1500 wp.

Focus op kwaliteit en duurzaamheid


Klik op de afbeeldingen om een grotere versie te bekijken.

2 ruime halfopen woningen naar wens af te werken


Beide woningen zijn reeds verkocht.

Casco opgeleverd vanaf
€ 237.460
 Afgewerkt tot chape en pleisterwerken vanaf
€ 297.960Volledig afgewerkt vanaf
€ 343.940
 Voortgang van de werken


De werken zijn reeds gestart. Bekijk hieronder de foto’s.

Wees er snel bij!

Contacteer ons voor meer info of om vrijblijvend de plannen te bestuderen.

Contacteer ons

Alle vermelde materialen, foto’s en tekeningen op deze pagina en bijgevoegde bestanden zijn indicatief en binden BEVA BVBA geenszins.