Halfopen nieuwbouwwoning te Heusden-Zolder op percelen van 7 are


Op de Hoekstraat in Zolder ontwikkelt BEVA BVBA mooie halfopen woningen.

Ligging en omgeving


Halfopen nieuwbouw woningen

Op het eerste perceel links in de Hoekstraat Te Zolder bouwen wij binnenkort een comfortabele tweewoonst. De Hoekstraat is een straat zonder doorgaand verkeer zodat jij hier in de toekomst rustig woont, maar toch dicht bij de Michel Scheperslaan die de verbinding vormt tussen de centra van Zolder en Houthalen.

De toekomstige woningen in rustieke Beerse stijl hebben een meer dan gemiddelde bruto-oppervlakte van 165m2.

Langs de voordeur kan je gasten ontvangen via de inkomhal die ruimte biedt voor een vestiaire en de tellerkast. In de inkomhal bevindt zich een apart toilet. Vanuit de inkomhal betreed je de leefruimte met de zitruimte aan de voorkant. Door de open eetruimte kijk je tot op het einde van de tuin door het schuifraam in de achtergevel. Een tuinmuur op de scheiding garandeert je privacy op jouw terras, gericht naar het zuiden. De ruime keuken waar voldoende plaats is voor een mooi eiland vormt een L met de leefruimte. Aansluitend aan de keuken is een berging voorzien voor de voorraad. Deze berging biedt voldoende ruimte om ook wasmachine, droogkast en diepvries te plaatsen.

Tussen de berging en de inkomhal is een open trap naar het verdiep voorzien.
Je komt boven in een nachthal waar tegenover de trap een ruime badkamer van 8m2 met plaats voor een inloopdouche, een bad en een meubel met 2 wastafels.

Aan de voorzijde van het verdiep bevindt zich de masterbedroom met een eigen dressingruimte. Aan de achterzijde van de woning tref je nog 2 slaapkamers met daartussen een tweede kleine badkamer, zodat kinderen of gasten van een eigen badkamer kunnen genieten.

Casco oplevering of afgewerkt tot chape en pleisterwerken, aan u de keuze

Casco oplevering:

Iedere eigenaar is zelf verantwoordelijk voor de werken binnen zijn eigen woning. Dit concept biedt de mogelijkheid om een inrichting naar ieders smaak en budget te realiseren. Mede door dit concept krijgt u de kans om de woning te verwerven aan een prijs welke beduidend véél goedkoper is dan wanneer u een soortgelijke kant en klaar afgewerkt woning koopt.

We spreken dan over besparingen van 50.000€ en meer, zelfs wanneer u alle werken uitbesteedt!

Afgewerkt tot chape en pleisterwerken:

De afwerking en inrichting van een appartement is iets heel persoonlijks. Daarom heeft de bouwheer beslist de volledige vrije keuze bij de koper te laten. De appartementen worden bijgevolg gechaped en gepleisterd opgeleverd. De binnenafwerking is dus niet voorzien. U staat als koper zelf in voor de vloeren, binnendeuren, keuken en het sanitair.

De bouwheer voorziet uiteraard wel de leidingen voor koud en warm water. Ook worden de appartementen voorzien van centrale verwarming op aardgas en is de elektriciteit inbegrepen in de vermelde prijzen.

Focus op kwaliteit en duurzaamheid


Klik op de afbeeldingen om een grotere versie te bekijken.

2 ruime halfopen woningen naar wens af te werken


Gebruik onderstaande knoppen om de offerte en/of het lastenboek op basis van afwerking te bekijken.

Casco opgeleverd voor € 250.458,62 incl. kosten
 Afgewerkt tot chape en pleisterwerken voor € 308.330,5 incl. kostenVoortgang van de werken


De werken zijn reeds gestart. Bekijk hieronder de foto’s.

Wees er snel bij: 1 woning is reeds verkocht.

Contacteer ons voor meer info of om vrijblijvend de plannen te bestuderen.

Contacteer ons

Alle vermelde materialen, foto’s en tekeningen op deze pagina en bijgevoegde bestanden zijn indicatief en binden BEVA BVBA geenszins.