Halfopen nieuwbouwwoning te Linde-Peer,op percelen van ongeveer 8 are


Op de Steenweg Linde te Peer ontwikkelt BEVA BVBA mooie halfopen woningen.

Ligging en omgeving


 

Woning 1

Langs de voordeur, gesitueerd aan de zijkant van de woning, kan je gasten ontvangen via de inkomhal die ruimte biedt voor een vestiaire en de tellerkast. In de inkomhal bevindt zich een apart toilet. Vanuit de inkomhal kom je in een open ruimte die de keuken met de woonkamer verbindt maar toch zijn dit 2 afzonderlijke ruimtes.
De woonkamer is gelegen in de voorkant van de woning en is een open ruimte met zicht naar de straat door 3 ramen. De keuken ligt achteraan in de woning en is voorzien van 1 schuifraam met zicht op de tuin en 1 groot raam op de zijkant van de woning. In de keuken is voldoende ruimte om een mooi kookeiland te plaatsen. Vanuit de keuken is er een deur die u toegang geeft tot een ruime berging waar ook ruimte is om wasmachine, droogkast en diepvries te plaatsen.
Tussen de berging en de woonkamer is een open trap naar het verdiep voorzien. Je komt hier op de overloop terecht die je toegang geeft tot 3 slaapkamers, een badkamer en een afzonderlijk toilet.
Vooraan de woning zijn 2 slaapkamers voorzien, de masterbedroom inclusief een inloop dressing en een gewone slaapkamer. In de achterzijde van de woning vinden we nog een slaapkamer terug als ook de badkamer en het afzonderlijk toilet.

Woning 1 is verkocht.

Woningen 2, 3 en 4

Langs de voordeur kan je gasten ontvangen via de inkomhal die ruimte biedt voor een vestiaire en de tellerkast. In de inkomhal bevindt zich een apart toilet. Vanuit de inkomhal betreed je de leefruimte met de zitruimte aan de voorkant. Door de open eetruimte kijk je tot op het einde van de tuin door het schuifraam in de achtergevel. Een tuinmuur op de scheiding garandeert je privacy op jouw terras, waar je kan genieten van de avondzon.
De ruime keuken waar voldoende plaats is voor een mooi eiland vormt een L met de leefruimte. Aansluitend aan de keuken is een berging voorzien voor de voorraad. Deze berging biedt voldoende ruimte om ook wasmachine, droogkast en diepvries te plaatsen.
Tussen de berging en de inkomhal is een open trap naar het verdiep voorzien. Je komt boven in een nachthal. Op de 1e verdieping is er een ruime badkamer van 8m2 met plaats voor een inloopdouche, een bad en een meubel met 2 wastafels. Aan de voorzijde van het verdiep bevindt zich de masterbedroom met een eigen dressingruimte. Verder zijn er nog 2 extra slaapkamers voorzien.

Alle woningen zijn verkocht.

Focus op kwaliteit en duurzaamheid


Klik op de afbeeldingen om een grotere versie te bekijken.

4 ruime halfopen woningen naar wens af te werken


Gebruik onderstaande knoppen om de offerte en/of het lastenboek op basis van afwerking te bekijken.

Casco opgeleverd
 

Alle woningen worden casco (d.w.z. in wind- en waterdichte staat) opgeleverd. Iedere eigenaar is zelf verantwoordelijk voor de werken binnen zijn eigen woning.
Dit concept biedt de mogelijkheid om een inrichting naar ieders smaak en budget te realiseren. Mede door dit concept krijgt u de kans om de woning te verwerven aan een prijs welke beduidend véél goedkoper is dan wanneer u een soortgelijk kant en klaar afgewerkte woning koopt!

Casco plus opgeleverd (t.e.m. chape en pleisterwerken)

De afwerking en inrichting van een woning is iets heel persoonlijks. Daarom heeft de bouwheer beslist de volledige vrije keuze bij de koper te laten. De woningen worden bijgevolg gechaped en gepleisterd opgeleverd. De binnenafwerking is dus niet voorzien. U staat als koper zelf in voor de vloeren, binnendeuren, keuken en de badkamer. De bouwheer voorziet uiteraard wel de leidingen voor koud en warm water. Ook wordt de woning voorzien van centrale verwarming op aardgas, een ventilatie-systeem en is de elektriciteit inbegrepen in de vermelde prijzen. Standaard is ook minimum 1960 wp aan zonnepanelen inbegrepen in de prijs
U word als koper dan ook de volle eigenaar van de panelen en de omvormer.

Casco opgeleverd
vanaf € 235.645Afgewerkt tot chape en pleisterwerken
vanaf € 292.515Voortgang van de werken


De werken zijn reeds gestart. Bekijk hieronder de foto’s.

Wees er snel bij: nog 1 woning beschikbaar!

Contacteer ons voor meer info of om vrijblijvend de plannen te bestuderen.

Contacteer ons

Alle vermelde materialen, foto’s en tekeningen op deze pagina en bijgevoegde bestanden zijn indicatief en binden BEVA BVBA geenszins.